sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Olet todistamassa golf-blogin syntyhetkiä!

Mihinkähän tuli taas ruvettua, ajattelen parhaillaan, kun tätä kirjoitan. Blogin pitäminen on mielestäni töisevää, pitkäjänteistä ja haastavaa. Sinua, joka tätä nyt luet, pitäisi osata viihdyttää, virkistää, kenties jopa viisastuttaa, mutta tämä viimeinen lienee mission impossible. Bloggarin ohjenuoria on valtava nippu, ja jos minun pitäisi sieltä valita ne oikeat narut, niin haluaisin napata ainakin semmoisen, missä luvataan kirjoittajan olla oma itsensä, tuli mitä tuli.

Jos sinulle olisi ohjenuora, niin toivon avointa mieltä, huumoria ja ajatusta, että ei kaikki ole niin vakavaa. Ei edes golf.

Aion pyöriä tämän rakastamani lajin ympärillä kirjaten ylös tapahtumia ja ilmiöitä. Omia kokemuksiani niin kentillä kuin klubeilla, kotioloissa ja matkoilla. Ajatuksiani golfin merkityksestä yleensä elämään ja sen vaikutuksesta omaan päänsisäiseen maailmaan ja terveyteen. Mikään terveysguruhan en todellakaan ole, vähän tämmöinen laiskanpulskea keski-ikäinen naisihminen, mutta osaan kyllä kuvitella, millainen olisin ilman golfia.

Mutta mistäpä minä vielä tiedän, millainen tästä savotasta syntyy. Sen näyttää vain aika. Ja sitähän kohta ei ole yhtään ylimääräistä, kun kentät aukeavat!

Tuu mukkaan, niin ei mee aika hukkaan! (Tämä ei ole lupaus...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viulukotelon salaisuus

  – Kello löi jo viisi, lapset herätkää. Taavetti ja Tiina, nouskaa kannoilleee. Ellu nyki Mallun peiton kulmaa ja loilotti epävireisesti tu...